Днешният национален празник не попречи на премиера Бойко Борисов да обикаля с

...
Днешният национален празник не попречи на премиера Бойко Борисов да обикаля с
Коментари Харесай

Борисов подари сакото си на строителен работник

Днешният народен празник не попречи на премиера Бойко Борисов да обикаля с джипката на НСО строителни обекти. От утринните часове министър-председателят няколко пъти се включи онлайн във Facebook, с цел да покаже различни сектори на Автомагистрала " Хемус ". По време на една от инспекциите смъкна сакото си и го подари на строителен служащ.

Още първоначално Борисов беше посрещнат на обекта от мъжа. " Всичко работи, по тази причина има доста техника ", подвикна той на премиера, който го извика на пристигна. " Харесахме се с теб ", сподели му незабавно Борисов и си направиха фотография дружно. След това министър-председателят поздрави и останалите служащи. " Приближете си, приближете си, няма да ви бие защитата, той е мой човек, няма ужасно ", продължи да се майтапи мъжът, почитател на премиера.

Същият служащ похвали и сакото на Борисов и си пожела да си вземе такова. " Направо го смъквам и ти го давам ", отвърна му той и незабавно го съблече. Мъжът се зарадва и бързо го постави на гърба си, а министър председателят му оправи яката:  " Само маската ди си взема, запалката ти я оставям. За спомен! ". След това двамата се здрависаха и прегърнаха, а останалите служащи започнаха да скандират " Браво, Бойко ", до момента в който той се качваше на джипката.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР